Læsetid: 1 min.

Nyt hul i Bushs militærtjeneste

9. september 2004

*At den unge jagerpilot George W. Bush pjækkede i ny og næ mens han aftjente sin værnepligt i Texas National Guard fra 1968 til 1973, er der efterhånden liden tvivl om. Men nu føjer Boston Globe nye detaljer til den pinlige historie. Det sker, efter at Bush-kampagnen har sået tvivl om John Kerrys krigsmedaljer fra Vietnam. I går afslørede avisen, at Bush i 1973 skrev under på, at han ville træne på en base to gange om måneden, mens han studerede på Harvard Business School. Men han dukkede aldrig op. Straffen skulle have været to års militærtjeneste. Han slap for tiltale.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her