Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

11. september 2004


Fugletællere
*Her i weekenden sker en stor indsats for at få et overblik over antallet af grågæs i Europa. 25 europæiske lande deltager, heriblandt Danmark. 50 fugletællere skal bringe orden i kaos på de 130 steder i landet, hvor grågåsen formodes at opholde sig.

Ari Behn
*Prinsesse Märtha Louises mand skaber igen furore i Norge. Forfatteren vil nu også være modeskaber. Han har slået sig sammen med den kontroversielle designer Kjell Nordstrøm, der bl.a. står bag udstillingen ’9 inch Allah’, hvor dragqueens i gennemsigtige burkaer indgår.

Kenneth Branagh
*Den britiske skuespiller, der blandt andet har imponeret i flere filmatiseringer af Shakespeare-stykker, skal være talkshow-vært på MTV. Her skal han tale med kendisser om deres inderste hemmeligheder. O’ How the mighty have fallen.

P Diddy
*Magasinet Fortune anslår, at Sean Combs, bedre kendt som P Diddy eller tidligere Puff Daddy, er Amerikas rigeste stjerne. Rapperen kunne potentielt købe tunge guldkæder for over to milliarder kroner.

Mark Knopfler
*De driftige horsensianere får endnu et mondænt besøg. Elton John og Paul McCartney topper listen, og nu er også Dire Straits’ frontfigur på vej. Han skal spille når det nye sports- og kulturhus Forum Horsens indvies i aften.

Englændere
*I aften er der fest i Royal Albert Hall, hvor ’last night of the proms’ afslutter sæsonens populære koncerter. Publikum vil traditionen tro gå amok i konfetti til lyden af »Pomp and Circumstance«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her