Læsetid: 1 min.

ARoS er årets danske museum

2. oktober 2004

*ARoS har modtaget årets Danske Museumspris på 500.000 kroner, der uddeles af Bikubenfonden. »Filosofien bag ARoS som museum handler om at skabe den størst mulige alsidighed og afveksling – og desuden at sigte mod at arbejde på et kvalitetsbevidst, internationalt museumsniveau, hvilket allerede har manifesteret sig stærkt i det nye hus,« sagde formanden for juryen, Marianne Saabye, ved overrækkelsen. Det er tredje gang, at Den Danske Museumspris uddeles. Blandt de nominerede var desuden Moesgaard Museum og Esbjerg Kunstmuseum.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu