Læsetid: 1 min.

Bertel & Claus er bedst

6. oktober 2004

*Beskæftigelsesministeriet og Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration klarer sig bedst i ministrenes årlige karakterbog, Ombudsmandens redegørelse for 2003: Ud af 17 klager til Beskæftigelsesministeriet førte ikke en eneste til henstilling/kritik fra ombudsmanden, mens tallet for Bertel Haarders ministerium var fem henstillinger/kritik i 410 klager, dvs. én pct.
I den modsatte ende finder vi Thor Pedersens Finansministerium, hvor ombudsmanden fandt anledning til henstilling/kritik i fem ud af 11 klagesager, dvs. 45 pct. Næstværst gik det for Brian Mikkelsens Kulturministerium, hvor 17 klager førte til henstilling/kritik i fem sager, dvs. 35 pct., mens Skatteministeriet nåede op på 22 pct. med henstilling/kritik i to sager ud af ni sager.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her