Læsetid: 1 min.

Af fædrene jord

9. oktober 2004

*Instruktørerne Dan Säll og Gorm Rasmussen har igennem fire år fulgt en række danske menneskeskæbner og indfanget deres historier, drømme og tanker. Historier der tager afsæt i den enkeltes forhold til den danske jord og det at være menneske i dagens Danmark. Det er der kommet en poetisk dokumentarfilm ud af, betitlet Af fædrene jord. På lydsiden kommenterer Georg Brandes den danske folkekarakter som en rød tråd igennem filmen, der vises i biografsalen på Nationalmuseet hele efterårsferien kl. 13. Moesgård Museum i Århus viser filmen søndag samt 16. oktober kl. 14.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her