Læsetid: 1 min.

Folk

30. oktober 2004


Hoffotografer
*Den 79-årige kgl. hoffotograf Rigmor Mydtskov kundgør, at hun »træder i baggrunden på grund af alder«. Hendes søn Martin indtræder som leder af familieknipseriet, der nu får det fotogene navn Huset Mydtskov.

Tabelkendere
*Der bliver regnet, så det knager, når der i dag på adressen Buchholzer Strasse 2 i den tyske by Annaberg-Buchholz afholdes verdensmesterskaber i hovedregning.

Holger Juul Hansen
*Den folkekære skuespiller viser nye sider af sit talent. På mandag udsender Gyldendal hans bog Bag Rampelyset, der rummer vittige og kærlige anekdoter om hans kolleger gennem et halvt århundredes karriere. Der er nyt om navne som Poul’erne Reumert og Reichhardt.

Eva Kjer Hansen
*Venstres socialminister søger nu at gå i dybden. På en bar mark ved Schackenborg Slot deltager hun i dag i danmarksmesterskabet i pløjning. Ja, rigtigt: Pløjning. Hun deltager med andre kändisser i en VIP-dyst, der foregår 10.30 og 13.30.

A.F. Rasmussen
*Regeringschefen lader meddele, at han frem til tirsdag deltager i Nordisk Råds 56. session i Stockholm. I sin pressemeddelelse herom tilbyder han at lade sig citere for en udtalelse, der indledes med ordene: »Jeg ser frem til at deltage i Nordisk Råds session i Stockholm.«

Grænselændinge
*»Mindretallene i Europa« er emnet for EU-parlamentariker Nyrup, når han i dag er taler ved Grænseforeningens sendemandsmøde på Hotel Nyborg Strand.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her