Læsetid: 1 min.

Folk

9. oktober 2004


Morten Krohn
*Manden, der har modet til at ærgre landbrugets stærke folk ved at drive et succesrigt økologisk mejeri – Øllingegård i Nordsjælland – fylder i dag 50 år.

Kandidater
*I nat dystedes USA’s præsidentkandidater Bush & Kerry i tv-transmitteret debat fra St. Louis. Spindoktorer, universitetslektorer og journalistiske kommentatorer vælter over hinanden for at fortælle den ganske verden, hvad det i virkeligheden var, der skete. Eller hvordan det bliver opfattet, hvad der skete. Eller hvad det er, nogen gerne vil have os til at tro, der skete.

Mary
*Den folkekære kronprinsesse udfører i dag en officiel pligt. Hun indvier motorvejen mellem Bjergby og Hirtshals. Ærligt talt, kunne man ikke have fundet noget mere perspektivrigt at sætte hende til?

Elizabeth
*Den engelske dronning er så begunstiget, at hun har flere lovgivende forsamlinger at kaste glans over. I dag drager hun nordpå for at indvie Skotlands nye parlamentsbygning. Er der sparet på noget, eller har man lagt sådanne vaner bag sig?

Afghanervælgere
*I dag er der valg til præsidentposten i Afghanistan. I dette land er deltagelsen i politik forbundet med ganske mange risici. Det er ikke bare sit rygte, man sætter på spil.

Günter Grass
*Den gæve germaner fremviser på Frankfurter Bogmesse for første gang sine 97 illustrationer til eventyr af H.C. Andersen. Han vil også sige noget om sit forhold til Andersen, hvis nogen spørger.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her