Læsetid: 1 min.

Folk

7. oktober 2004


Klemmespisere
*300 elever fra 10 husholdnings- og håndarbejdsskoler uddeler i dag 1.000 sunde madpakker på Christiansborg Slotsplads. Formål: At sætte fokus på danskernes sundhed. Vil mf’erne smutte fra åbningsdebatten ud og snuppe en godbid?

Thomas Harder
*Denne lærde mand tiltræder i dag som adjungeret professor på Copenhagen Business School (tidligere på dansk kendt som: Handelshøjskolen). Harders tiltrædelsesforelæsning har den underfundige titel: »Hellere tosproget end tvetunget«.

Lorder
*Ni britiske lovlorder – d.v.s retskyndige medlemmer af Overhuset – skal i dag tage stilling til, om folk lovligt kan tilbageholdes på ubestemt tid, bare de mistænkes for terrorisme.

Lene Espersen
*Landets højlydt lov-og-orden krævende justitsminister skal i dag forklare Folketingets Retsudvalg, hvordan det kan ske, at folk, der er dømt til fængsel, sender en stedfortræder til at sidde for sig.

Karen Blixen
*Forfatterinden, der sagesløst lægger navn til et boligkompleks i den københavnske Ørestad, mindes i dag på Rungstedlund ved åbningen af en udstilling med breve til hendes afrikanske ansatte.

Konservative
*Connie Hedegaard er eneste tilbageværende frisindede konservative politiker på Christiansborg. Per Stig Møller er rejst til udenrigsministerkonference i Vietnam.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu