Læsetid: 1 min.

Folk

4. oktober 2004


Thomas Bredsdorff
*Litteraturprofessoren kommer taleflove borddamer og -mænd til undsætning, når han i dag udsender bogen Oplysningen – alt De behøver at vide for at bluffe dem igennem en middagskonversation.

Peter Brixtofte
*Ejendomsmægleren og konsekvenseksperten Peter Brixtofte efterspørges som foredragsholder. I dag holder han f.eks. et i Kirke Værløse Husmoderforening. Hvordan man kommer videre, hedder det.

Roberto Loreti
*Engang var han kendt som barnestjernen, som Volmer Sørensen fik til Danmark. Nu er han blevet et meget stort barn på 56 år – og har udgivet sine største hits.

Patty
*Så til søs! Marges søster Patty springer snart ud som lesbisk i tv-serien Simpsons. Det er ganske vist – mener i hvert fald avisen The Sun, der gerne er først med det sidste.

Eminem
*Sangeren har gjort det til et speciale at mobbe kolleger. Først mobbede han Britney Spears og Christina Aguilera. Han har netop mobbet en ny video, hvori Madonna får fingeren.

Anna Thygesen
*Kvinden fra Thorsen & Trads-sagen har skrevet en bog. Den udkommer i dag. Mus og mænd hedder den.

Sture Pyk
*Svenskeren, der i en årrække var scenograf i Danmarks Radio, fylder 70 år i dag.

Milan Kundera
*Navnet på nobelpristageren i litteratur ventes offentliggjort i denne uge. Dagens Nyheter bringer Milan Kundera på banen som kandidat.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her