Læsetid: 1 min.

Folk

23. oktober 2004


Claus Hempler
*Danmarks Radios P3 har sendt fire musikere til deres fødeby for at give koncert i forbindelse med en kampagne kaldet Coming Home. Som afslutning giver det tidligere Fielfraz-medlem sammen med Kira Skov, Tue West og Randi Laubek gallakoncert med DR Big Band i Randers, hvor ingen af dem er fra.

Colin Powell
*Tokyo International filmfestival begynder i dag. Mon den amerikanske udenrigsminister skal se film hele weekenden? Han er i hvert fald på officielt besøg i Japan.

Satan
*Lars von Trier er begyndt på manuskriptet til en film om antikrist. Udgangspunktet for filmen er, at den faldne engel skabte jorden. Vor herre bevares.

Mick Jagger
*Rolling Stones store kæft fortæller, at han trak på erfaringer fra sit eget liv, da han skulle lave musik til den nye version af filmen Alfie om en brødebetynget kvindebedårer. Ser man det.

Arlie Russell Hochschild
*Aalborg Universitet fejrer 30 års jubilæum ved at udnævne den anerkendte professor i sociologi ved Berkeley i USA til æresdoktor. De aalborgensere ved sgu’, hvordan man fester.

Jarvis Cocker
*Eventyrfilmens grand old man, John Williams, er blevet vippet af pinden som komponist på soundtracket til den nye Harry Potter-film. I stedet tager forsangeren fra britpopbandet Pulp over. Hip som hap.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her