Læsetid: 1 min.

Folk

22. oktober 2004


Franchiseejere
*Dansk Franchise Forening (ikke at forveksle med Dansk Cremefraiche Forening) og dagbladet Børsen afholder i dag temadag om franchisekæder på Hotel Nyborg Strand.

Selvstændige kvinder
*Samtidig holder Foreningen for Selvstændige og Medarbejdende Kvinder landskonference på Hotel Frederik II i Slagelse.

Fysioterapeuter
*Listen fortsætter: Foreningen Danske Fysioterapeuter holder møde på Hotel H.C. Andersen i Odense i dag og i morgen.

Århusianere
*Og nu vi er ved H.C. Andersen: I dag præsenteres resultatet af samarbejdet mellem H.C. Andersen 2005 Fonden og Århus Kommune. Samarbejdet sikrer Århus lidt relevant billedkunst, teater og musik i det minutiøst forberedte Andersen-år.

Lars Norén
*I H.C. Andersens (der var han igen) fødeby præsenterer Odense Teater Vinterforvaring af ovennævnte svenske dramatiker. Stykket har premiere den 4. november.

Anders Fogh Rasmussen
*Statsministerens (V) program er ubønhørligt. Ifølge planen skal han i dag på en og samme tid være i Tjekkiet og holde festtale hos Se og Hør i Valby, hvor Gunnar Nu Fonden uddeler 350.000 kroner til dansk idræts ungdom og ledere. Men hvordan?

The Prodigy
*Det engelske pop- og punk- og technoband giver i aften koncert i KB Hallen. De vil trække veksler på deres fjerde album, Always Outnumbered, Never Outgunned. H.C. Andersen hadede pop, punk og techno af et godt hjerte.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her