Læsetid: 1 min.

Mindefest for Bent Jædig

19. oktober 2004

For få måneder siden døde en af dansk jazz’ store tenorsaxofonister, Bent Jædig, 67 år gammel. I søndags blev en fond så stiftet til minde om Jædig ved en koncert i Copenhagen Jazzhouse, hvor mindst 50 garvede jazzmusikere underholdt et proppet jazzhus. I en pressemeddelelse hedder det, at musikeren og mennesket Bent Jædig fortsat vil »give inspiration og livskraft til alle, der beskæftiger sig med jazz«. Det kvitterede fonden for ved at lade den første Bent Jædig Pris tilfalde Jædigs trofaste trommeslager igennem mange år, Ole Streenberg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her