Læsetid: 1 min.

Fra Pilmark til politik

15. oktober 2004

*Det seneste nummer af filmmagasinet Mifune er på gaden. Forsiden prydes af den mexicanske skuespiller Gael Garcia Bernal, der har en af hovedrollerne i Pedro Almodóvars seneste film, Dårlig dannelse. Inden i bladet finder man ud over anmeldelser af de nyeste film og dvd-udgivelser blandt andet artikler om alt fra Star Wars og selvtægtsfilm til Michael Mann og et interview med Søren Pilmark, der er aktuel i Nikolaj Arcels Kongekabale. Og i anledning af alle de politiske dokumentarfilm, som også er blevet vist herhjemme, har man sat to filmproducenter, Vibeke Windeløv og Regner Grasten, en politiker, Naser Khader, og en filmskolerektor, Poul Nesgaard, i stævne til en snak om politik i dansk film. En snak, der i et kommende nummer af Mifune fortsættes med danske filminstruktører i hovedrollerne.

Mifune #006, oktober-november 2004. Kr. 45. www. mifune.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her