Læsetid: 1 min.

Skæve lønindtægter blandt afdøde

27. oktober 2004

*Statistikken over de ulige lønindtægter mellem mænd og kvinder, viser sig nu også at være et problem i gruppen af ’afdøde berømtheder’. På en liste over de 20 mest indbringende afdøde berømtheder, lavet af Forbes.com, figurerer således kun én kvinde – til gengæld i den smukke skikkelse af Marilyn Monroe. Med en årlig indkomst på 8 mio. dollar placerer hun sig på en flot sjetteplads foran James Dean og Frank Sinatra, der er repræsenteret med en årlige indtjening på 5 mio. dollar. Helt i top ligger Elvis Presley, der fortsat bidrager med 40 mio. dollar til Presley Enterprises, der ejes af hans datter Lisa Marie, skriver BBC News.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu