Læsetid: 1 min.

’Undtagelsen’ vækker begejstring

14. oktober 2004

*Christians Jungersens nye roman Undtagelsen, der udkom på Gyldendal den 5. oktober, har vakt begejstring på bogmessen i Frankfurt. Jungersens litterære agenter, Leonhardt & Høier Literary Agency, har afsat bogen til henholdsvis Albert Bonniers Förlag i Stockholm og Aschehoug & Co i Oslo med et seks-cifret millionbeløb som forskud. Også de finske rettigheder blev solgt umiddelbart efter messen. På den danske udgivelsesdag, sagde Jungersen følgende om sin roman i interview til Information: »Mit fokus i den bog er ikke storpolitik, men relationer mellem mennesker, hvordan vi er skruet sammen oven i hovedet, og hvordan dæmonien kan opstå overalt.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Finn Årup Nielsen

Jeg forstå ikke udtrykket "et seks-cifret millionbeløb". Et to-cifret millionbeløb for mig vil være f.eks. 10.000.000, og et tre-cifret f.eks. 800.000.000 (800 millioner). "et seks-cifret millionbeløb" er det så 100.000.000.000, - men det er jo mange milliarder! Et seks-cifret beløb kunne være 100.000, - men det er jo ikke engang én million. Er det ikke en fejl?