Læsetid: 1 min.

Hvad bilder de sig ind?

1. november 2004

*Britisk presse er svært ophidset i disse dage: Dronning Elizabeth II skal under sit officielle besøg i Tyskland denne uge sige undskyld for det britiske bombardement af Dresden, lyder ifølge briterne et krav fra den tyske regering. »Skal dronningen sige undskyld? You must be joking,« skreg Daily Express foraget og arrangerede for nylig en telefonafstemning, hvor 93 procent af læserne sagde nej. Andre aviser fulgte trop, og i kanontågen går det helt tabt, at tyskerne aldrig bad om nogen undskyldning. Alt er grebet ud af luften, dementier hjælper ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her