Læsetid: 1 min.

Dansk jazz i Paris – igen

15. november 2004

*Udvekslingen mellem dansk og fransk jazz ruller videre. Ved en festival i den franske hovedstad med det i danske munde sære navn »Jåzz.dk – Le Jazz Danois á Paris 2.0« vil fremtrædende danske jazzmusikere d. 18.-20. november spille i syv parisiske jazzklubber. Det er anden gang, at Dansk Jazzforbund er medarrangør af en sådan festival, der også opfattes som kulturel markedsføring af dansk jazz i det land, der har det største jazzmarked i Europa. De danske musikere i Paris tæller bl.a. Palle Mikkelborg, Mads Vinding, Niels Lan Doky og Simon Spang-Hanssen. www.dkjazz.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her