Læsetid: 1 min.

Eurostar kører stærkere

16. november 2004

Eurostar-togene, der under Kanaltunnelen befærder strækningerne Paris-London og Bruxelles-London, kunne søndag fejre tiårsjubilæum, noterer Le Nouvel Observateur. 60 mio. passagerer har taget turen i tiåret, hvor
Eurostar løbende er blevet både punktligere og hurtigere. Rejsetiden mellem den franske og den engelske hovedstad er i dag nede på to timer og 35 minutter. Skønt hele 66 procent af de rejsende mellem de to metropoler i dag vælger at tage Eurostar, giver hurtigtoget stadig ikke overskud.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu