Læsetid: 1 min.

Folk

13. november 2004


Afghanere
*Fest i Kabuls gader. I dag er det tre år siden, at Talebanstyret faldt. Folket kan fejre det sammen med de amerikanske tropper, der befriede dem, hvis de altså ikke alle er taget et andet sted hen, hvor der også er gang i gaden, men nok knap så festligt.

Tue Andersen Nexø
*Foreningen Litteratur i Århus inviterer i dag til litteraturkursus på Vester allé i Århus. Jeppe Brixvold skal i selskab med anmelderen fra nærværende dagblad undervise i hvordan man arbejder som forfatter -også udenfor Århus.

Steven Spielberg
*Spielberg gør Baywatch til biograffilm i 2005. Så bliver der bedre plads til Pamela Andersons storbarm.

Renee Zellweger
*I London til premieren på efterfølgeren til kassesucceseen Bridget Jones regnede det skomagerdrenge. Stjernen, der spiller den kæderygende, vinslugende og tåkrummende pinlige Bridget var i ført en kort stropløs kjole og udbrød til de hungrende journalister ved den røde løber: »Jeg skulle have taget en paraply med.«

Ethan Hawke
*Skuespilleren pralede forleden af, at hans seksårige datter læste H.C. Andersen på originalsproget hollandsk. Noget af en præstation.

Nelson Mandela
*Den tidligere præsident i Sydafrika er godt selskab. Will Smith og Robert de Niro har allerede meldt sig til 46664-kampagnen, der skal øge opmærksomheden omkring HIV og aids. Når opmærksomhed er målet, så er nyansættelsen af Brad Pitt som speciel ambassadør et klogt træk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her