Læsetid: 1 min.

Folk

10. november 2004


Mimi Jakobsen
*Under titlen »Alle Tiders Kvinder« holdes der i dag konference for kvinder i erhvervslivet i Scandinavian Congress Center i Århus. Ud over ovenstående alle tiders kvinde holder Alexander Kølpin og Jason Watt oplæg.

De unge
*Vesterbro Ungdomsgård fejrer 30 års jubilæum og til festen inviterer de både nuværende og tidligere medlemmer, der vel stadig ikke rigtig er børn, men nu nærmere rigtigt voksne.

Yusuf Islam
*Sangeren tidligere kendt som Cat Stevens bliver i dag hædret med en Man of Peace-pris af manden tidligere kendt som Sovjetunionens præsident, men stadig kendt som Mikhail Gorbatjov.

Janet Jackson
*Tv-stationen CBS nægter at betale den bøde på tre mio. kr. som de blev tildelt, da verdens mest berømte søster, havde et mindre påklædningsuheld og kom til at flashe sit ene bryst for millioner af seere under dette års superbowl i USA. Stationen påberåber sig ytringsfrihed.

Turister
*I Rom starter en kampagne for at opfordre Roms besøgende til at lave lidt baggrundsresearch inden de besøger de historiske seværdigheder. Byens guider er trætte af spørgsmål som »Hvor i Rom er Jesus begravet?« og »sad Moses model for Michelangelo?«

Colin Farrell
*Den irske skuespiller vil ikke spille James Bond, selv om han er blevet nævnt af den afgående, Pierce Brosnan, som mulig arvtager. På provokerende vis har han sagt, at han i så fald ville bruge sin irske accent i rollen som den udpræget britiske agent. Det går jo ikke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her