Læsetid: 1 min.

FOLK

9. november 2004


Pendlere
*De kommende tre ’Nordiske dage’ vil der være levende musik på Københavns Hovedbanegård. Blandt andet spilles der jazz og synges opera.

Britney Spears
*Gennem årene er det blevet til en del hits, så i dag udkommer teenager-veteranens Greatest Hits under titlen My Prerogative’. Endelig.

Kirkegængere
*I kirker over hele landet går menigheden til urnerne for at vælge de nye medlemmer til menighedsrådene.

Milosevic
*Sagen mod den Jugoslaviens tidligere præsident, der står anklaget for folkedrab, forsætter i dag. Hvis altså den anklagede og advokaten er friske nok.

Tyskere
*21 procent af befolkningen mener, at det ville være bedre, hvis Berlinmuren stadig stod. Alligevel fejres det over hele Tyskland, at det i dag er 15 år siden, den faldt.

Eminem
*Rapperens nye album, Encore, er allerede ulovligt tilgængeligt på internettet. For at komme pirater i forkøbet har han besluttet at rykke udgivelsesdatoen frem. Med fire dage.

Elton John
*Den innovative popstjerne vil forsøge sig i TV-branchen. Han skal spille hovedrollen i en TV-serie om en aldrende musiker og menneskene omkring ham. Hvor får han det fra?

Robert Zemeckis
*»Han er for film, hvad Paul McCartney er for musikken,« udtalte Tom Hanks om Forrest Gump-instruktøren, da denne fik tildelt en stjerne på The Hollywood Walk of Fame – lige ved siden af Godzillas.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu