Læsetid: 1 min.

Folk

5. november 2004


Hugh Grant
*Hugh Grant har lige på en pressekonference i London fortalt, at han føler sig noget træt som skuespiller på topniveau. Han beklager sig p.t. over alt og alle, indser han. Er dog vild med Thomas Vinterbergs Festen og ville gerne arbejde med Lars von Trier, men frygter, at det er han ikke god nok til.

Mary
*Kronprinsessen åbner i dag årets store frimærkemesse i Forum. Tema: Julemærker i 100 år.

Græskar-fans
*Efter valget kan amerikanerne igen koncentrere sig om det væsentlige. I Delaware afholdes World Pumpkin Chucking Championships. Det gælder om at skyde græskar så langt væk som muligt med dertil konstruerede apparater.

Peder Laale
*Hvad Peder Laale aldrig havde drømt om, er nu en realitet. Han er nu on-line. Det Kgl. Bibliotek har lagt disse ordsprog fra senmiddelalderen ud på net.

Pinochet
*Kuppet med de lange skygger: I Chile tager højesteret stilling til Pinochets immunitet vedrørende mordet på general Carlos Prats.

Bob Geldof
*Rockmusikken samler atter ind. Do you know it’schristmas, der er skrevet af Bob Geldof og Midge Ure, genindspilles på cd i ny version med Paul McCartney på bas og Robbie Williams som sanger. Overskuddet går til Afrikas sultende.

Tørstende sjæle
*Julen nærmer sig ubønhørligt. Præcis kl. 20.59 kommer årets julebryg på gaden.

Hella Joof
*Hella Joofs anden film, Oh Happy Day, har premiere i dag.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her