Læsetid: 1 min.

Folk

4. november 2004


Robert Thomson
*Den ellers så konservative engelsk avis The Times er i denne uge gået fuldt og helt over til tabloid – som flere andre store europæiske dagblade. Chefredaktøren mener, det blot er et spørgsmål om tilvænning.

Paulo Coelho
*Ny bog på dansk i dag af den millionsælgende brasilianske forfatter udsendes i dag af forlaget Bazar. Djævelen og frk. Prym hedder den. Coelho er mest kendt for romanen Alkymisten.

Johan Peter Noack
*Rigsantikvarer underskriver i dag i Kiel en aftale om, at danske arkiver kan få oplysning fra tyske kirkebøger. Hvorefter det kan vise sig, at vi er endnu flere af tysk slægt, end vi går rundt og tror.

Eva Kjer Hansen
*Socialministeren får i dag besøg af et britisk band, hun er fan af. Hun beder så mindeligt pressen om ikke at foromtale besøget på Chrisitansborg, hvor musikerne vil få serveret en kop kaffe.

Alexandra
*En af vore få royale solonyheder: Prinsessen har ud over villa på Østerbro købt ejerlejlighed i Peder Skramsgade (til forældrene?) Det skulle være både sikkert og vist, hævder vor kilde, der holder kortene tæt ind til kroppen.

Jamie Oliver
*Englands Nikolaj Kirk har kastet sig over børns skolemad i London for at gøre den sundere og mere velsmagende. Det kommer der nogle tv-programmer om til foråret.

Bendt Bendtsen
*Erhvervsministeren åbner i dag et nyt kulturhus i Assens. En tvivlsom alliance mellem kultur og penge? Næh, snarere en venligtsindet mellem fynboer.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her