Læsetid: 1 min.

Folk

3. november 2004


Charles Jenkins
*Desertøren, der for 40 år siden stak af fra den amerikanske hær i Korea, en stjerne på sit felt, fremstilles i dag for en militærdomstol i Japan.

Mohammad Rashdan
*Chefen for Saddam Husseins forsvarsadvokater er sat fra bestillingen. Hussein-familien,der havde hyret ham, mente, at han optrådte for diktatorisk.

Connie Hedegaard
*Fra sin position som Deadlines interviewer er Connie Hedegaard selv i skudlinjen. I dag skal hun mene noget på Christiansborg om opførelsen af 8.000 sommerhuse.

Regnar Grasten
*Filmproducent Regnar Grasten sætter ny standard for markedsføring af film med helsidesannoncering og en alenlang tv-spot. Så skulle der være varmet grundigt op til Familien Gregersen-filmen, der får premiere til jul.

Laura
*Pressemøde i dag om en ny kogebog, Lauras mad, af Lise Nørgaard og Elin Reimer om – hypotesernes hypotese – hvad Laura kunne tænkes at have serveret for familien Varnæs i tv-serien Matador.

Thyssen og Steen
*Professor og forfatter Ole Thyssen bliver 60 år i dag, mens Paprika Steen må klare sig med 40.

Hummerlyrikere
*Kartoteket i København har lavet sig om til hummerrestaurant, hvilket har resulteret i følgende bemærkelsesværdige reklameslogan: »Sid ikke hjemme og lumr – spis Kartotekets hummer!«

Elizabeth II
*Den engelske dronning åbner klimakonference i Berlin.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her