Læsetid: 1 min.

Folk

22. november 2004


Fogh-fjender
*Initiativet »Mobilisering for et Danmark, vi kan være bekendt« afholder i dag med 300 deltagere en høring i det københavnske Grøndal Center.

Anklagede dommere
*I retten i Lyngby befinder en dommer sig i dag i den anklagedes stol. Han er tiltalt for at have været i besiddelse af og udbredt børneporno.

Lene Espersen
*Justitsministersken forventes at tale strengt, når hun i dag mødes med auktionsbranchen for at drøfte de internetauktioner, hvor ansatte i Lauritz.com har budt op for at løfte priserne.

Odder-borgere
*Selvstændighedstrang hersker i kommunen på Århus-egnen. Ved en folkeafstemning med stemmeprocent 72 stemte 53 procent for fortsat selvstændighed. Det skal byrådet forholde sig til i dag.

Connie Hedegaard
*Lokummet brænder for miljøministeren. På onsdag har Folketingets Miljø- og Planlægningsudvalg kaldt hende til samråd med ordene: »For det første ønsker udvalget en præcisering af ministerens holdning til lovliggørelse af Bilka i Horsens. For det andet spørger udvalget, om det vil få betydning i den konkrete sag, at ministerens principielle holdning er, at Bilka i Horsens ikke kan lovliggøres.«

Stridende parter
*I juraen lærer man, at staten ikke kan sagsøge sig selv. Det er tilsyneladende forkert, for i dag behandler Østre Landsret en sag, hvor Vejdirektoratet hævder, at Naturklagenævnets fredning af Kystkilen-Færgevejskilen i Helsingør er ugyldig.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu