Læsetid: 1 min.

Kulturens diva VIVA takker af

29. november 2004

*I aften kl. 21.30 toner det sidste afsnit af DR2’s kulturmagasin VIVA frem på skærmen. Efter i mere end 100 programmer at have guidet seere gennem kulturens nogle gange knap så fremkommelige verden, kan man i aftenens program tage med vært Lise Mühlhausen til kirken i Vridsløselille Statsfængsel til udgivelsen af cd’en Forbryderalbummet, som Fangekoret har lavet sammen med blandt andre Ivan Pedersen, Anne Dorte Michelsen, Henning Stærk og Nanna Lüders. Derudover hedder det sig, at aftenens program vil byde på et vue både tilbage og frem i tiden – blandt andet med nogle »golden VIVA-moments«.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu