Læsetid: 1 min.

Priser til verdensmusikken

10. november 2004

*Der bliver fest, farver og global musik for enhver smag til Danish World Awards i Copenhagen Jazzhouse fredag den 12. november kl. 21 med prisuddeling og musikalsk underholdning. På programmet er bl.a. Basiro Suso og Veneno, og der uddeles priser i de tre kategorier, Årets Danske World CD, Årets Specialpris og Djembe Prisen. De nominerede kunstnere, der bl.a. tæller Jorge Cordero, Moussa Diallo (foto) og Silvana Malta, dækker en stor del af verdensmusikområdet fra salsa over global beat til arabisk techno og traditionel afrikansk og kurdisk musik. www.worldawards.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu