Læsetid: 1 min.

Slut med pop fra POP FM

27. november 2004

*Radiostationen POP FM lukker for sine linde strøm af gamle og nye pophits i slutningen af januar 2005. Ifølge Erik Hansen, senior vice president i SBS Broadcasting, der står bag radioen, er svigtende reklameindtægter den primære årsag, men også store afgifter til KODA og Gramex, der varetager musikernes ophavsrettigheder, har været med til at underminere stationens økonomi. »Afgifterne svarer til knap 25 pct. af stationens omsætning, og det kan vi ikke leve med,« udtaler Erik Hansen til Ritzau. Internationalt ligger det afgiftsniveau typisk på 6-12 procent.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her