Læsetid: 1 min.

En fladtrykt hvalpenisknogle

Nogle af Informations anmeldere blev bedt om at foreslå og motivere tre julegaver – uden at tage særlig hensyn til den kunstart, de plejer at skrive om.
11. december 2004

•Efter at have set Rainer Werner Fassbinders Martha om en kvinde, der lever i et psyko-sadistisk ægteskab, tror jeg ikke, at bøger er anbefalelsesværdige i år. Og dog skal man ikke kimse af Rønde Antikvariats tilbud om Ane Hejlskovs store Per Kirkeby-bog plus et originalt stentryk i A4 plus Lars Morells nyudkomne Kunstneren som polyhistor for 999 kr. Er man vild, kan man pakke molevitten ind i det smukke Per Kirkeby-tæppe, som samme butik købte restoplaget af fra et schweizisk museum, 1.500 kr.
• Designeren Ole Jensen har lavet et stor fad, der ligner en fladtrykt hvalpenisknogle, som jeg tror, er ideel at servere sushi på, og som kan hænge på væggen og ligne et relief af Jean Arp. Smukt og gedigent køkkentøj, som Bindesbøll ville have sat pris på.
• Pragtvase af keramikeren Bente Skjøttgaard. Et ordentligt skrummel, der driver af glasurer og minder os om, at kvinderne er dem, der laver den mest interessante keramik i mediets nybrud. Pragtskål, go’ jul og godt Tub’år!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her