Læsetid: 1 min.

FOLK

29. december 2004


Snehvide
... har kun fire dværge i en ny, østtysk teateropsætning af det gamle eventyr. Pengemangel har gjort det nødvendigt at erstatte de sidste dværge med dukker.

Elvis
Amerikaneren Wade Jones har besluttet sig for at bortauktionere tre spiseskefulde vand fra en kop, som rock’n’roll-legenden drak af under en koncert i 1977. Tørstige fans har indtil videre presset prisen op på 455 dollar.

Rod Stewart
Den aldrende rockstjerne afslører i et interview med Q Magazine, at han engang tilbragte en nat med en smuk kvinde, som viste sig at være transvestit. Mon han fik en pludselig hovedpine, da han så, hvad der gemte sig under tøjet?

Marlon Brando
Selv om filmlegenden døde i juli, bliver han nu anklaget for sexchikane af sin tidligere manager Jo An Corrales. Hun kræver 3,5 mio. dollar i erstatning – som et lille plaster på såret, når hun nu ikke kan få en personlig undskyldning.

Fidel Castro
Cubas 78-årige revolutionsleder tiltrækker turister som aldrig før. To millioner har indtil videre besøgt den caribiske ø i år, selv om George W. Bush i juni strammede reglerne for amerikanere på jagt efter en god cigar.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her