Læsetid: 1 min.

FOLK

10. december 2004


Marilyn Monroe
1950’ernes sexbombe kan stadig ryste lidenskaber. Et billede af hende i aldeles bar figur forventes på auktion at indbringe mindst en kvart million kr.

Frifundne betjente
Nyt i sagen om den kaffetyveritiltalte betjent fra Thisted. Han blev frifundet, idet retten ikke afviste hans forklaring om, at han havde taget to poser af stationens kaffe med til sin ferie og ville betale dem, når han kom hjem. Anklageren overvejer en anke.

Mejeri-andelshavere
Med sig i megafusionen med Campila medbringer Arla 7,5 milliarder kr., som skiftende slægtled af landmænd har ladet henstå i andelsvirksomheden. Som bonus for at acceptere fusionen får andelshaverne 930 mio kr. Hvor bliver resten mon af? Spørger mange.

Thor Pedersen
De radikale beskylder i en pressemeddelelse Venstre-finansministeren for at tro på julemanden. Ellers ville Thor ikke kunne få 5.000 nye arbejdspladser i sin gavepose til det danske folk. Yderligere uddybning af denne anklage fås hos Morten Helveg Petersen.

Julefeminister
Julen bør ikke føre til glemsel af feministiske værdier, mener Mette Bom og Nanna Kalinka Bjerke. Derfor byder de i dag kl. 16 til ’hverdagsfeministisk julestue’ i Medborgerhuset på Blågårds Plads. Formål: At lave 24 julegaveønsker fra kvinder. Mænd må ønske med.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her