Læsetid: 1 min.

FOLK

9. december 2004


Ulrik Kragh
Venstres unge MF’er har svært ved at finde en ny kreds, men økonomisk fremtidssikrer Anders Fogh ham ved i dag at indsætte ham i den gyldne stilling som ’kommitteret’ i Hjemmeværnet.

Ulla Tørnæs
Det fortælles, at undervisningsministeren forleden udsendte en mail til sit ministerium: »Jeg er træt af pizza!« Embedsmændene tænkte: »Nå, så bestiller vi ikke mere af det.« De havde glemt, at ministeren af og til døjer med stavningen.

Kriminelle betjente
I går fortalte denne spalte, at en betjent i Thisted står tiltalt for at have stjålet kaffe på politistationen. I København står en anden betjent tiltalt for at have stjålet ammunition. Hvor pænt af politibetjente: De gør deres bedste for at holde deres kolleger med arbejde.

Selvforsynere
Fhv. miljøminister Hans Chr. Schmidt vidste, hvad han gjorde, da han kastede 8.000 nye sommerhuse i grams blandt kommunerne. Mange af dem vil udstykke i fredede områder, og borgmestre tilbyder generøst at bebygge jord, de selv ejer. Ren Schmidt!

Vandaler
Københavns borgerrepræsentanter skal i dag tage stilling til vansiringen af Christianshavn ved opførelsen af seks giga-højhuse. Et veto fra Kulturarvstyrelsen blev på mystisk vis trukket tilbage. Søren Pind, hvad pression har du dulgt udøvet?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her