Læsetid: 1 min.

FOLK

8. december 2004


Tove Fergo
Her op mod julen gør hun noget for at glæde Søren Krarup og Jesper Langballe. Hun nægter at betale til kirkeligt samarbejde over landegrænserne.

Kaffetyve
På politistationen i Thisted konstateredes et påfaldende svind i kaffebeholdningen. Rigspolitiets rejsehold blev hidkaldt og opsatte dulgt videoovervågning. I morgen står en politibetjent i retten tiltalt som kaffetyv. Retfærds mølle kværner.

Gibraltar-aber
Deres fremtidige statstilhørsforhold er emnet for morgendagens trepartsdrøftelse mellem Storbritannien, Spanien og indbyggerne på den omstridte halvø. Mon ikke aberne mener som resten af de lokale: At det er tryggest at være britisk?

Medieopkøbere
I dag skal interesserede købere af TV 2 have afgivet et såkaldt »indikativt bud«. Dernæst vil regeringen quizze byderne om deres hensigter, og til foråret følger en bindende budrunde. Er Murdoch og Berlusconi på forhånd skræmt væk af snak om public service?

Bornholmere
Trafikministeren mødes med Bornholms regionsborgmester, Thomas Thors, for at drøfte en evt. reservefærge på ruten, der fremover vil sende øens beboere den trælse omvej over Køge. De er forvænt med at spankulere i land lige ved kongeslottet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her