Læsetid: 1 min.

FOLK

28. december 2004


Simon Kvam
Sammen med Peter Belli er multitalentet m. band den mest downloadede i år. Nogle mennesker går det bare lidt for godt for af og til. Men det er jo ikke deres skyld.

Downloadere
Til gengæld kan det være brand- ulovligt at downloade Simon Kvams musik. Det er organisationen Piratgruppen ret trætte af, og nu er de nominerede til den prestigefyldte Steppeulvpris for ’Årets Ide’. Det er AntiPiratgruppen ret trætte af.

Biografgængere
Enhver burde belønne sig selv med en tur i biografen oven på julen. Er du københavner, så tag familien med i Palads. Er du københavner og alene, så gå i Vester Vov Vov. De har suverænt de sødeste ekspeditricer.

Byttere
Det viser sig faktisk, at du ikke har nogen ret til at få byttet dine julegaver. »Et butikskøb er en bindende aftale, og der er ingen fortrydelsesret,« siger direktør i Forbrugerstyrelsen Louise Holck til Ritzau.

Prince
Noget må fungere endnu for den lille amerikaner. 96 livejobs i 2004 gav ham næsten 90 milioner dollar i hånden. Det er mere end nogen anden i år. Vi skal helt ned på sjettepladsen for at finde Van Halen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her