Læsetid: 1 min.

FOLK

3. december 2004

Luciano Pavarotti
*Tenoren med den imponerende venneskare og sangermuskel vil tage en sidste tenor-tour med besøg i 40 forskellige byer, inden han går på pension næste år.

Marcel Duchamp
*Kunstnerens værk ’Fountain’ er netop blevet kåret til historiens mest indflydelsesrige af 500 kunsteksperter. Valget viser, ifølge eksperterne, at det vigtigste for et kunstværk i virkeligheden, er den kreative proces. ’Fountain’ er en signeret urinal.

Ludvig Holberg
*320 år ville han fylde i dag, havde han levet. Han er som bekendt død, men hans fødselsdag fejres alligevel samtidig med 250-året for hans død. Kunststyrelsen kan slet ikke få armene ned og uddeler Holberg-prisen til forfatteren Erling Jeppesen.

Ludvig Holberg II
*Også i fødelandet Norge hædres forfatteren. I vort søsterland uddeler kronprins Haakon Magnus Holbergs internationale mindelegat til professor Julia Kristeva. Har hun mon efterlevet: »Det er bedre at studere med måde end at blive gal af for megen lærdom«?

David Trads
*Forhenværende chefredaktør ved nærværende kompakte dagblad går ind i dansk politik. Ved næste valg opstiller han som kandidat til Folketinget for Socialdemokraterne i Skanderborg, så han bliver der nok ikke så længe ad gangen. Altså i Skanderborg.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu