Læsetid: 1 min.

FOLK

23. december 2004


Helena Christensen
Den pensionerede model forlod sit otium for en god sag og en specialdesignet smykkeserie fra firmaet Pilgrim. Hele indtægten gik til Læger Uden Grænser. 1.650.000 kr.

Ole Bøcher
Frihedskæmperen hædres af Polen med General Sikorskis Mindemedalje og Fortjenstmedaljen, der er den højeste udmærkelse en udlænding kan få. Han tildeles
medaljerne for sit farefulde arbejde, der også var til gavn for den polske frihedskamp.

Rygere
Københavns Kommune er i rigtigt dejligt humør og giver alle sine ansatte et gratis rygestopkursus i anledningen af, at de har indført ny rygepolitik, men selvfølgelig også i anledning af julen. Det siger jo sig selv.

Uffe Ellemann-Jensen
Den tidligere udenrigsminister holder årets tale ved Hjemmeværnets og Minde- og fredningsfondens julearrangement ved Mindelunden i Ryvangen i Hellerup. Der tændes lys ved gravene og langs mindemuren med navnene på faldne frihedskæmpere.

Denzel Washington
Skuespilleren har overrakt tapperhedsmedaljer til amerikanske soldater på et hospital i Texas. De er alle vendt sårede hjem fra Irak. Han har medvirket i filmen Courage Under Fire, der handler om den første Irak-krig. Det er vel næsten som at være der selv.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu