Læsetid: 1 min.

FOLK

22. december 2004


Peter Belli
Ulven får prisen for årets mest downloadede stykke musik af den digitale musikbutik Payload. De danske downloadere kan slet ikke få nok af nummeret »Nok af dig«.

Leonardi DiCaprio
Titanic-stjernen mødte to prinsesser i London ved premieren på sin seneste film, The Aviator. Højhederne Beatrice og Eugenie fik en lang snak med skuespilleren. Han kan vel også relatere til deres kongelige hverdag. Han er jo ’The King of the World’.

Sir Ian McKellen
Ridderen og skuespilleren får forrygende anmeldelser for den rolle, han har taget efter at være færdig med arbejdet som Troldmanden Gandalf i Ringenes herre. I Teaterstykket Aladdin på Old Vic i London spiller han den farverige enkefru Twankey.

AGF
’De hvie’ og seks andre danske klubber uddeler i samarbejde med Børnenes Kontor og Frelsens Hær 17.800 fodboldbilletter til værdigt trængende familier. Kvalificerer man sig mon som ’værdigt trængende’, hvis man ikke kender offside-reglen?

Søren Gericke
Mesterhakkeren inviterer i dag omkring 300 hjemløse til traditionel julemiddag på sin restaurent Grisobasovitz i København. Bare de ikke pådrager sig samme
diarré som mesterkokken, selv om den er verbal, kan den være slem nok.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her