Læsetid: 1 min.

FOLK

21. december 2004

Josef W. Stalin
I dag er 125 år siden Stalin blev født. Levede han, så skulle der rigtig nok have været fest i de russiske gader. Om han så skulle true alle med at blive sendt i Gulag.

Mary Poppins
Hejseværket gav problemer under forpremieren på musicalen om barnepigen over dem alle, men til premieren i London var det ordnet, og publikum gav stående ovationer, mens hovedrolleindehaveren, Laura Michelle Kelly, svævede hen over dem alle.

Marlon Brando
Skuespilleren får posthumt en rolle i et nyt computerspil, der baseres på Francis Ford Coppolas The Godfather. Rettighederne var købt inden stjernen døde. Ellers var arvingerne måske gået i krig eller som de siger i filmen to the matresses.

Roland Dumas
Den tidligere franske udenrigsminister står anklaget for at have taget imod bestikkelse i forbindelse med salget af værker af skulptøren Alberto Giacometti. Den franske domstol skal foreløbig tage stilling til, om beviserne er lige så tynde som værkerne.

Lali Chetwynd
Kunstneren, der har benyttet en kopi af den øglelignende slimklat og planetleder Jabba The Hutt fra Stjernekrigen, er nomineret til dette års Beck’s Futures kunstpris, der regnes for en af de mest prestigefyldte priser. May The Force Be With Him.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her