Læsetid: 1 min.

OVERBLIK - KULTUR

10. december 2004


Gratisaviserne giver morgenaviserne kamp til stregen
I en ny mærkevareundersøgelse giver gratisaviserne de store morgenaviser kamp til stregen. I undersøgelsen scorer metroXpress og Urban højt i kategorierne særpræg og personlig relevans – og de to kategorier udtrykker tilsammen et mærkes ’vitalitet’, forklarer Sofie Svarre fra Young & Rubican, der står bag undersøgelsen, til Børsen.
»Og Urban og metroXpress står ekstremt stærkt på dette område sammenlignet med de traditionelle morgenaviser.« /nt

Lasse Ellegaard til Ekstra Bladet
Informations tidligere chefredaktør, revser af det halve kongerige og fornyer af det danske sprog, Lasse Ellegaard, går nu en friere fremtid i møde som freelancer.
Ellegaard forlader efter otte år en stilling som mellemøstenkorrespondent på Jyllands-Posten, hvor der siden Jørgen Ejbølls afgang som chefredaktør har været mindre højt til loftet. Lasse Ellegaard skal være ugentlig klummeskribent på Ekstra Bladet, skriver moderbladet Politiken. Her begynder han den 1. februar. /nt

DR satser på at få ny generaldirektør til marts
Danmarks Radios bestyrelse har nu tegnet en profil af den kommende generaldirektør, oplyser statsradiofonien i en pressemeddelelse. Stillingen, som blev ledig da (næsten) samme bestyrelse fyrede Christian Nissen, bliver slået op på søndag, og bestyrelsen håber at kunne godkende en kandidat til marts.
Lars Vesterløkke, der er konstitueret generaldirektør, fortsætter indtil da. /nt

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her