Læsetid: 1 min.

Det bedste

Efter i en del år kun at have været tilgængelig i abonnement, kan Månedsbladet Det Bedste fra den 10. januar igen købes i løssalg. Med et samlet oplag på ca. 25 mio. eksemplarer og omkring 100 mio. læsere, er Det Bedste verdens mest udbredte månedsblad. I januarnummeret kåres ’Årets Euro-pæer’, der belønnes med 100.000 kroner. www.detbedste.dk msk
6. januar 2005

Efter i en del år kun at have været tilgængelig i abonnement, kan Månedsbladet Det Bedste fra den 10. januar igen købes i løssalg. Med et samlet oplag på ca. 25 mio. eksemplarer og omkring 100 mio. læsere, er Det Bedste verdens mest udbredte månedsblad. I januarnummeret kåres ’Årets Europæer’, der belønnes med 100.000 kroner. www.detbedste.dk msk

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her