Læsetid: 1 min.

FOLK

28. januar 2005


Leonardo DiCaprio
Jack is back. Den anmelderroste Martin Scorsese-film The Aviator, med Titanic-stjernen i hovedrollen, har premiere i dag.

Hestepiger
I Forum opfører heste og ryttere fra de mest berømte rideskoler i Europa showet ’Apassionata’. Man kunne få den mistanke, at langt lyst hår og fødselsdato i årgang ’88-’94 er påkrævet, men sådan forholder det sig ikke. Prinsesse Benedikte overværer forestillingen.

Audrey Tautou
Skuespillerinden, der slog igennem som den bly Amélie fra Montmartre, skal spille professor Robert Langdons (Tom Hanks) kvindelige sidekick i filmatiseringen af Da Vinci Mysteriet. Kongen af franske biroller i amerikanske film, Jean Reno, skal spille fransk politimand.

Forsvarets folk
På flyvestation Aalborg aftræder oberst Karsten Schultz som øverste chef efter mere end 20 år. I den anledning afholdes i dag en parade. På Beredskabscenter Nordjylland i Thisted træder bl.a. værnepligtig Kristian Rasmussen af i civil. Der er ingen forlydender om en parade.

Hillary Swank
Hun vandt en Oscar for sin rolle i filmen Boys don’t cry. Nu er hun igen nomineret. Hun er bevis på, at en fast rolle i ungdomsserien Beverly Hills 90210 kan føre en skuespiller helt til top. Eller er hun nærmere undtagelsen, der bekræfter reglen?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her