Læsetid: 1 min.

FOLK

20. januar 2005


Rambo
Hvorfor reparere noget, hvis det ikke er i stykker. 58-årige(!) Sylvester Stallone lovede forleden, at der kommer en ny Rambofilm inden for nærmeste fremtid.

Ulrik Dahlin
Bladets altoverskyggende revolverjournalist, knytnævereporter, ’Medcavlingvinder’ og typograf runder det skarpeste af alle hjørner i dag. 50 år bliver det til, selv om han flere år i træk har været nomineret til ’Årets Teenager’ her på stedet.

Mærkedyr
Nogle ting har det med at blive glemt i valghysteriet. Verden går videre. For eksempel giver patent- og varemærkestyrelsen i dag kursus i, hvordan man vurderer, om ens varemærke forveksles med andres. Det forgår i Taastrup og koster knap 4.000 kr. for en hel dag.

Velgører
Ikke kun i København, hvor blandt andet Kashmir, Mikael Simpson og Thomas Helmig spiller op, gives der i dag koncert til fordel for ofrene for Tsunami. Lou Reed, Moby og flere andre raske drenge giver i aften koncert i New York som støtte til selv samme formål.

Netløse
Fra vor egen verden kan vi fortælle den grufulde historie om, at internettet i hele Store Kongensgade var gået ned i går. Ingen mails, intet net og journalistik som i gode gamle dage. »Det værste var uvisheden,« udtaler en anonym, frustreret medarbejder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her