Læsetid: 1 min.

FOLK

18. januar 2005

Peter Dürrfeld
Det er i dag 25 år siden, at vor mand ud i krimi og skak satte sit første pennestrøg i avisen. Mange, der ikke ænsede krimi eller skak, læser nu spalte op og spalte ned.
Sir Alex Fergusen
Premier League-holdet Arsenals træner, Arsene Wenger, er den værste taber i hele verden. Det mener Manchester Uniteds træner i hvert fald. Han er stadig sur over, at Wenger kom til at skælde ud på Uniteds spillere i oktober.

HKH Frede & Lomborg
Det ligner et umage par, men ’The World Economy Fund’ synes åbenbart, at vor kommende konge og den abdicerede miljøditto klæder hinanden. De er blandt 237 udvalgt til komme med deres bud på, hvordan kloden skal se ud i 2020.

H.C.A.-ambassadører
Der er lagt i kakkelovnen til en interessant gang kändis-Robinson, hvis man satte H.C.A.-ambassadørerne ud på en øde ø. Pelé, Per Arnoldi, Vaclav Havel og Roger Moore er udnævnt. I dag er det Paprika Steen og Palle Mikkelborgs tur.

Nina Hagen
Den tyske avantgarde/punk-diva er også blandt de heldige H.C.Andersen-ambassadører. Nu er hun desuden blevet skilt for fjerde gang. Hun var ellers gift med en dansker, der hedder Lucas Alexander Breiholm.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her