Læsetid: 1 min.

FOLK

5. januar 2005

Ghita Nørby
»Skandinavisk films matriark fra helvede,« kaldes hun i The Times’ anmeldelse af Per Flys Arven, der netop har haft premiere i Storbritannien. En kompliment?

Peter Brixtofte
Bykongen, der faldt så hårdt, har fyret endnu en advokat. Først bad han Merete Stagetorn udtræde, siden Henrik Steen Andersen og nu Anders Néhmet. Hvis der træder flere ud nu, så er der vel efterhånden ikke flere forsvarsadvokater tilbage. I denne verden.

Fredericia-borgere
Byrådet i Fredericia har besluttet at bruge 1,1 millioner kroner til at fremskønne rensningen af byens voldgrav. Det er ikke sket i 17-18 år. Byrådet oplyser, at der kan ligge våben fra Anden Verdenskrig i graven, men de lå der vel også for 17-18 år siden, eller hvad?

Amerikanere
Et nyt amerikansk tv-show præsenterer adopterede børn for en række mænd, og børnene skal så gætte, hvem der er deres biologi-ske far. Kun én kanal ud af 182 mulige har valgt ikke at vise programmet.

David
Michelangelos berømte statue er blevet restaureret, men kustoderne på museet i Firenze er stadig bekymrede. Støv fra turister, der defilerer forbi, skader statuen. Man håber nu, at en luftrensningsmaskine kan beskytte marmordrengen så godt som stenslyngen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her