Læsetid: 1 min.

Ny dramatik i DR

Radio Drama kan byde lytterne velkommen til en ny sæson med talrige nyproducerede radiospil
10. januar 2005

Radiospil
Radio Drama er et anderledes teaterrum, og så kommer det direkte ind i din stue. Radio Drama er både klassiske teater og ernærer sig af lyden fra nutidens hektiske lydbillede. DR’s Radio Drama har netop taget hul på en ny sæson med nyproducerede radiospil. Som noget nyt er der nu hver anden onsdag aften kl. 20 premiereaften, og foråret byder på 11 nye radiospil af bl.a. gode navne som Jon Fosse, Peter Asmussen, Bent Vinn Nielsen, Sven Holm, Erland Josephson, Elo Sjøgren og Jens Blendstrup, der er sæsonens dramatiker. Det skyldes, at DR genudsender tre af hans tidligere radiospil. Sæsonen byder desuden på en stor H. C. Andersen-serie, en serie med kvindelige dramatikere og en Strindberg-serie.
Man kan se programmet på forårets premiere og læse mere om de enkelte radiospil på www.dr.dk/radiodrama.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her