Læsetid: 1 min.

FOLK

28. februar 2005


Camilla Martin
Badmintonstjernen vil fra i dag spille ping-pong med lytterne, når hun får debut som radiovært på Radio 2’s morgenprogram Endelig Morgen

Sanne Salomonsen
Den danske deltager i det svenske Melodi Grand Prix udsender i dag The Album. Grand Prix-deltagerne, som vi har kunnet beholde på dansk jord, Brdr. Olsen, udsender også et album med en lige så opfindsom titel: Our New Songs.

Nordjyder
Dansk Industri besøger frem til den 3. marts virksomheder og
institutioner i Nordjylland med sine aktiviteter, der sætter fokus på globalisering. Blandt andet seminarer. Mon slagteriarbejderne fra Hjørring er inviterede?

Kvægbønder
I Herning Kongrescenter afholder foreningen Dansk Kvæg kongres, hvor man vil diskutere dyrevelfærd, produktionssygdomme, innovation og forskning. Det må være en tilfældighed, at det netop i dag er fem år siden det første tilfælde af kogalskab i Danmark.

Bertel Haarder
Undervisningsministeren åbner i dag en ny hjemmeside www.befrielsen1945.dk, der er udviklet i anledningen af 60-året for Danmarks Befrielse og derfor også handler om befrielsen. Åbningen sker på Frihedsmuseet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her