Læsetid: 1 min.

FOLK

10. februar 2005

Brian Mikkelsen
Politikeren fejrer sit partis fremgang ved i eftermiddag at drage til Holbæk og åbne en udstilling over temaet: Legetøj fra H.C. Andersens eventyr.

Rådgivere
Gode råd er dyre, jovist, men hvad med dårlige? Østre Landsret afsiger i dag dom i en sag, hvor en erhvervsmand har stævnet to advokater for fejlagtig rådgivning. Den må virkelig have været fæl, for erstatningskravet lyder på 21 millioner kr.

Frontalsammenstødere
Fra Thisted oplyser Dahl Engineering, at det i dag åbner landets første crashtest-laboratorium. Til mediers behag sker det ved at brage en bil ind i en mur. Firmaet vil også teste sovebussæder, oplyses det. Hvor mange busser skal turen i murværket?

Rosedyrkere
Savage Rose – alias Annisette og Thomas Koppel – lader meddele, at Thomas har afslået at levere musik til Gladsaxe Teaters H.C. Andersen forestilling, »da teateret ønskede ekstraordinære indgreb i komponistens rettigheder«.

William Rosenberg
Den stadigt aktive skuespiller fejres på lørdag af TV 2 Charlie, fordi han fylder 85. Rosenberg er uddannet kunstmaler, var 22 år på Det Kgl., medvirkede 1951 i den første danske tv-udsendelse og har også haft tid til 1946-48 at være gift med Helle Virkner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her