Læsetid: 1 min.

FOLK

16. februar 2005

Villy-elskere
Da Gert Petersen var SF’s formand, kendtes han som ’den store rorgænger’. Skal partiet nu ledes af ’den store søvngænger’?

Slagkraftige poeter
I aften kl. 19.30 er der på københavnske Vegas Ideal Bar åbent mesterskab i ’Poetry Slam’, der beskrives som »poesiens kampsport«. Hver stand-up digter har tre minutter til at udfolde sig, før publikum fælder dom. Dukker en ny Oehlenschläger op?
Mary
Rart at se kronprinsessen tage sig noget fornuftigt til. I eftermiddag er hun i Vanløse til møde i landsforeningen SIND, der arbejder for større forståelse og tolerance for mennesker med psykiske problemer og sygdomme.

Mette Frederiksen
Hvad dælen nøler Mette efter? En Ritzau-rundspørge blandt landets socialdemokratiske kredsformænd viser, at hele 30 procent ville pege på hende. De to hidtil anmeldte kandidater får kun 23 procent (Helle) og 19 procent (Frank).

Madglade
I disse dage dystes der på madkunst i Reykjavik. 12 kokke fra hele verden svinger kasserollerne i Island. Fra Danmark deltager Rene Redzepi (Restaurant Norma) og Morten Heiberg, der er tilknyttet kongehusets faste stab af kokke.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her