Læsetid: 1 min.

Forfattere som film

I weekenden den 5.-6. marts afholder Filmskolen et seminar om forfatterportrætter på film. Blandt de inviterede til at samtale om genren er Søren Ulrik Thomsen, Jytte Rex, Anker Li og Christian Braad Thomsen, der alle enten medvirker i eller har lavet film, som bliver vist. CMC Mere på efu.filmskolen.dk
18. februar 2005

I weekenden den 5.-6. marts afholder Filmskolen et seminar om forfatterportrætter på film. Blandt de inviterede til at samtale om genren er Søren Ulrik Thomsen, Jytte Rex, Anker Li og Christian Braad Thomsen, der alle enten medvirker i eller har lavet film, som bliver vist. CMC
Mere på efu.filmskolen.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her