Læsetid: 1 min.

Roald Amundsens kindtænder udstilles

To kindtænder fra gummerne af den norske polarforsker Roald Amundsen er kommet bag glas i byen Moorhead, Minnesota i USA, hvor han fik trukket dem ud efter et anfald af tandpine i marts 1927. Begge tænder fremvises på et stykke mørkt træ og for dem, der ikke har mulighed for selv at tage bestik af gebisset, kan det oplyses, at de begge har fyldninger af guld. mla
10. februar 2005

To kindtænder fra gummerne af den norske polarforsker Roald Amundsen er kommet bag glas i byen Moorhead, Minnesota i USA, hvor han fik trukket dem ud efter et anfald af tandpine i marts 1927. Begge tænder fremvises på et stykke mørkt træ og for dem, der ikke har mulighed for selv at tage
bestik af gebisset, kan det oplyses, at de begge har fyldninger af guld. mla

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her